Weer open vanaf 24 april!

Nieuws

Weer open vanaf 24 april!

RJ20-6-SKWA-08036.jpg

We gaan er weer voor!

Het zwemseizoen in De Vosse gaat weer van start op 24 april! Dit seizoen zijn wij geopend tot en met zondag 12 september.

Wij bieden dit seizoen banenzwemmen en vrijzwemmen aan! Hieronder vind je per activiteit alle informatie die je nodig hebt en de bijzondere data op een rijtje. Veel zwemplezier gewenst dit seizoen!

Banenzwemmen
Dit seizoen vindt het banenzwemmen op 5 dagen in de week plaats. Je kunt dit jaar aanvankelijk komen zwemmen in tijdsloten van 55 minuten met een maximum van 40 personen per tijdslot. Voor het banenzwemmen dient dit seizoen gereserveerd te worden om toegang te krijgen. Zonder reservering kunnen wij je helaas geen toegang bieden tot onze accommodatie.
Reserveren gaat via onze webshop en een instructie vind je hier.

Vrijzwemmen (Alle leeftijden)
Ook dit zwemseizoen kun je weer 7 dagen in de week komen vrijzwemmen! Zo veel als je wilt van de duikplank en glijbaan, relaxen op het veld en racen op een mat is allemaal weer mogelijk bij De Vosse! Vrijzwemmen is toegankelijk voor alle leeftijden. Voor het vrijzwemmen is het maken van een reservering verplicht, tenzij je in het bezit bent van een jeugdabonnement.

Bijzondere data
Pinksteren 24 mei zondagsrooster 10:00 - 13:45 vrijzwemmen & 14:15 - 18:00 vrijzwemmen
Zomervakantie 17 juli t/m 29 augustus geopend volgens het vakantierooster. Deze volgt nog.

Buiten deze bijzondere dagen zijn we open volgens regulier rooster.

Abonnementen
Uiteraard bieden wij dit jaar weer onze seizoensabonnementen aan. Dit jaar heb je de keuze tussen het abonnement t/m 15 jaar ( € 69,65) en het abonnement 16+ ( € 143,60). Indien je nog niet in het bezit bent van een toegangspas dien je deze eenmalig aan te schaffen voor € 6,00. Met deze abonnementen kun je onbeperkt komen zwemmen in De Vosse! Je kunt je abonnement aanschaffen of verlengen in de webshop of aan de receptie.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.