Werkzaamheden winterperiode

Nieuws

Werkzaamheden winterperiode

Onderhoud leidingen

In de winter zitten wij niet stil!

In de winterperiode word er in De Vosse hard gewerkt om bij de opening van het nieuwe zwemseizoen er weer prachtig bij te liggen. Ook word deze periode gebruikt voor groot onderhoud dat niet tijdens het zwemseizoen plaats kan vinden. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden in De Vosse.

Nieuwe tegelwanden recreatiebad
Het water is uit het recreatiebad verdwenen en dit gaf ons mooi de kans om daar onderhoud uit te voeren. In dit geval ging het om het vervangen van de tegels die aan de wanden van het bad zitten. Hierbij nemen wij ook de goten mee waar het overtollige water in verdwijnt. Een flinke klus bij een bad van 25 x 25 dat afloopt van 0,50 centimeter diep naar 1,10 centimeter diep. De tegels op de bodem blijven erin zitten.

Tegelwanden recreatiebad

Vernieuwen leidingwerk
Op dit moment word er druk gewerkt aan het vervangen van al het leidingwerk van en naar beide zwembaden toe. Ook zorgt dit leidingwerk voor het vullen van de zogenoemde bufferkelder, die zorgt voor extra water voor in de zwembaden. Deze is gevestigd in een diepe put naast de startblokken van het wedstrijdbad. Het oude leidingwerk lag er inmiddels ruim 50 jaar in en mag nu gaan genieten van een welverdiend pensioen. Om deze leidingen te kunnen vernieuwen zijn er hoop graafwerkzaamheden verricht en een heel hoop tegels uit de grond gehaald. De oude leidingen worden eruit gehaald en de nieuwe liggen klaar om ingegraven te worden.

Onderhoud leidingen

Onderhoud leidingen 2

Houdt deze pagina in de gaten voor verdere updates uit De Vosse!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.