Vrijzwemmen

RJ23-8-VOS-09890web

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Glij van de glijbaan of maak de coolste sprong van de hoge duikplank. Bij De Vosse is vrijzwemmen iedere dag een feest!


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Glijbaan en duikplanken
Bij De Vosse zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leuk dagje uit! Zo vindt je bij het wedstrijdbad 2 duikplanken. Eentje van 1 meter hoog en een spectaculaire van wel 3 meter hoog! Bij het recreatiebad hebben wij een glijbaan.


Zwembandjes verplicht!
Voor kinderen die niet in het bezit zijn is het dragen van zwemvleugels verplicht! Een Easyswim-vest is enkel toegestaan in combinatie met zwemvleugels.

Toegang tot het wedstrijdbad
Personen welke niet in het bezit zijn van een A-diploma zijn niet toegestaan in en rond het wedstrijdbad.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.