Wij zijn dit jaar extra lang open!

Nieuws

Wij zijn dit jaar extra lang open!

RJ23-8-VOS-09890web

3 weken extra zwemmen in september!

Verrassing!

We gaan de komende 2 seizoenen 3 weken langer open! Als proef, in overleg met de gemeente, voegen we de weken toe aan onze openstelling in de maand september. Dat betekent dat we tot 29 september open zijn!

Dat vereist wel wat wijzigingen in de openingstijden in de laatste weken, dat heeft te maken met de zonsopgang en zonsondergang. Vandaar dat we de laatste weken iets later open gaan en iets eerder stoppen. We hebben geen verlichting dus we zijn afhankelijk van het natuurlijke licht. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor het seizoen kun je kiezen tussen twee abonnementen: een lang en een kort abonnement. Het korte abonnement loopt gedurende het originele seizoen van 20 april tot en met 8 september. Het lange abonnement loopt tot en met 29 september.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.