Bruin worden en geld verdienen tegelijk!

Nieuws

Bruin worden en geld verdienen tegelijk!

Vrijzwemmen SFN.jpeg

Kom werken in het mooiste openluchtzwembad van de regio!

Dit geeft jou plezier
Je vindt het leuk om in de buitenlucht te werken. Of het nou regent of 35 graden is, jij bent altijd het zonnetje in huis! Je kunt kiezen tussen vaste uren in het rooster, of juist komen werken wanneer het je uit komt.

Dit ga je doen
Je houdt toezicht tijdens zwemactiviteiten. Je zorgt voor een veilige en schone accommodatie, dus je ruimt ook op en maakt schoon. Mede dankzij jou is onze locatie een prettige omgeving om te recreëren, zwemmen en te werken. Daar doe je je collega’s een plezier mee, maar het geeft jou ook energie. Je bent een aanspreekpunt voor onze gasten. Een echte gastvrouw of gastheer. Mede dankzij jou gaan ze tevreden naar huis en verheugen ze zich alweer op hun volgende bezoek. Uiteraard kun je goed zwemmen en als het even kan heb je een EHBO-diploma. Nog geen diploma? Dan scholen wij je voor aanvang van het zwemseizoen!

Wat wij jou bieden
Wij gaan samen voor de glimlach. Voor het plezier van jong en oud in onze locaties. We zorgen dat ze fijn en veilig kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je uiteraard om een Verklaring Omtrent het Gedrag. Je krijgt een salaris conform de cao Zwembaden, schaal 3.

Gaat dit over jou? Reageer dan snel, samen met je CV. Ken je iemand anders die heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Interesse? Klik dan hier om te solliciteren!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.