Horecatoppers gezocht!

Nieuws

Horecatoppers gezocht!

Horeca SFN

Kom jij ons team versterken?

Dit geeft jou plezier
Je voelt je als een vis in het water in ons horecadeel: jouw bar, het in- en/of outdoor uitgiftepunt en de keuken. Onze gasten komen om plezier te hebben. Jouw inzet in de horeca gaat daar enorm aan bijdragen. Daardoor lopen zij straks met een nog iets bredere glimlach naar buiten. Omdat jij ze geholpen hebt.

Dit ga je doen
Je schenkt dranken, maakt kleine snacks klaar en serveert die aan onze gasten. Dat heb je – als het even kan – al eerder gedaan en die ervaring gaat je bij ons van pas komen. Je houdt je hoofd net zo koel als de frisdrank wanneer het druk wordt en je meerdere dingen tegelijk moet doen. Jij zorgt dat onze gasten zich meteen welkom voelen en graag even blijven hangen. En natuurlijk hou je je werkplek netjes en schoon.

Wat wij jou bieden
Wij zijn een leuk bedrijf om voor te werken en dat zeggen we zo onbescheiden omdat we het samen echt waarmaken. Werk is leuker als je er plezier in hebt. Als je samenwerkt met collega's die er net zo in staan als jij. Als jullie samen onze gasten een toptijd bezorgen; mensen die komen om te recreëren, te leren zwemmen of vitaler te worden. Je salaris past bij de CAO Zwembaden, schaal 3.

Interesse? Klik dan hier om te solliciteren!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.