De Vosse is open!

Nieuws

De Vosse is open!

Weer open 2022

We gaan er weer voor!

Dit jaar bieden wij uiteraard weer banenzwemmen, recreatief zwemmen en leszwemmen aan in onze mooie accommodatie.

Banenzwemmen
Banenzwemmen is op 5 ochtenden en 3 avonden mogelijk in de Vosse. Op alle doordeweekse ochtenden kun je komen banenzwemmen tussen 07:00 en 11:00. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond kun je ook tussen 18:00 en 20:00 bij ons terecht.
In de mei- en zomervakantie vindt het banenzwemmen in de ochtenden plaats tussen 07:00 en 10:00. De avonduren blijven dan ongewijzigd.
Alle informatie over banenzwemmen vindt je hier!

Vrijzwemmen
Wat is er nu leuker dan met je familie of vrienden te komen vrijzwemmen in de Vosse? Roetsj zo vaak als je kunt van de glijbaan of maak de hoogste bommetjes van de duikplank. Je kunt dit seizoen 7 dagen in de week terecht voor vrijzwemmen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is dat tussen 15:00 en 18:00. Op de woensdagen ben je welkom tussen 13:00 en 18:00 en in het weekend kun je je uitleven tussen 10:00 en 18:00.
Goed nieuws, in de mei- en zomervakantie zijn wij iedere dag open tussen 10:00 en 18:00!
Alle informatie over het vrijzwemmen vindt je hier!

Leszwemmen
In de Vosse bieden wij ook dit seizoen weer zwemlessen aan voor A B en C. Deze lessen staan onder leiding van onze professionele en enthousiaste zwemonderwijzers. Inschrijven kan via onze webshop.
Alle informatie over onze zwemlessen vindt je hier!

Seizoensabonnementen
Wil jij dit seizoen extra vaak en voordelig komen zwemmen? Schaf dan een van onze seizoensabonnementen aan! Je hebt dit seizoen al een jeugdabonnement (tot en met 15 jaar) voor 71,05 euro en een volwassenenabonnement (vanaf 16 jaar) voor 146,50 euro. Met beide abonnementen heb je onbeperkt toegang tot het vrijzwemmen en het banenzwemmen!
Twijfel je nog een beetje hoeveel keer je dit jaar komt zwemmen? Dan kun je een 10+1 badenkaart aanschaffen. Deze kost 61,00 euro.
Het aanschaffen van een abonnement of badenkaart kan in onze webshop!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.