De Vosse is rookvrij.

Nieuws

De Vosse is rookvrij.

Afbeelding vinkje rookvrij.jpg

Zwembad de Vosse is rookvrije omgeving.

Zwembad De Vosse is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt Sportfondsen Hillegom B.V. iedereen een gezonde en veilige omgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrije ligweide dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Iedereen is en blijft welkom op onze accommodatie, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen onze accommodatie, zoals op de ligweide en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met de medewerkers van Sportfondsen Hillegom te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.